Restoranje

Nieuws 2013

Restoranje "dat kan je"
maar nu even niet.
Jan Willem en Dite hebben ieder een andere baan.
Onze Restoranje droom blijft bestaan.....

 

Nieuws 2012

Momenteel zijn we bezig met het herstarten van ons trainingstraject. In de Amsterdamse politiek is, (conform een uit te voeren motie van de Mokumse gemeenteraad,) besloten dat de gemeentelijke diensten een deel van dit werk weer in eigen beheer gaan uitvoeren.

We zijn op zoek naar gelden voor de begeleiding, aangezien de gemeente die gelden niet meer verstrekt. We zijn dagelijks in gesprek met partijen om de herstart mogelijk te maken. Mocht u ook deel uit maken van zo┤n partij of organisatie dan willen we ook graag met ¨ in gesprek komen over mogelijkheden tot samenwerking en/of cofinanciering. Dat kan vanuit de horecabranche. Dat kan vanuit de AWBZ-hoek of vanuit een fonds(werving).

Restoranje gelooft nog steeds in het combineren van `chef worden in eigen leven` en aanleren van vaktechniek. Niet het splitsen van werknemersvaardigheden en het beroepsvaardigheden is het geheim van succes voor duurzaam op werk. Juist de combinatie ervan, zeker als het om horeca gaat. Horeca is DE branche om dit in combinatie te leren. Je werkt voortdurend met of voor gasten. Je werkt dagelijks met collega┤s, zodat het oefenen van collegiale service zit ingebakken in het beroep. Zowel in de keuken als in de bediening als aan de facilitaire kant van de horeca/catering.

We hebben nog steeds ons ruime netwerk; horecabedrijven op zoek naar goed voorgeschakeld personeel, horeca met MVO ambities en een breed netwerk van hulpverleners langs korte snelle lijnen.

Sinds 3 maanden hebben we ook de AWBZ erkenning verworven. Dat biedt diverse mogelijkheden voor nieuwe (contract) partijen en innoverende projecten.

Klussen
U kunt gebruik maken van onze expertise en ons inhuren voor freelance klussen.