Restoranje

Op zoek naar medewerkers voor uw Horeca bedrijf?

Passen de deelnemers van Restoranje in uw bedrijf? Ze willen graag een (snuffel)stage doen. Ze nemen hun (cursus) Verklaring Sociale Hygiëne mee. Na een snuffelstage, volgt een stage van enkele weken. Als dat goed werkt, dan is een 6 maandencontract onze en hun ambitie. Er zijn loonkostensubsidies die kunnen oplopen tot 3000 euro per half jaar en bij verlenging zelfs tot 6000 euro per jaar. Zo snijdt het ´keukenmes´ aan twee kanten. De ondernemer doet iets voor de stad en de overheid doet iets terug voor het bedrijfsleven.

Wilt u eerst eens bij ons komen kijken?

Welkom! Ondernemers komen als gasten en kunnen ‘gluren’ naar hun nieuwe potentiële medewerker(s). Amsterdammers komen langs als gasten en laten zich verrassen door goede gerechten, prettig personeel en opvallend verrassende verwennerij. Vanuit Restaurant 'Op De Derde' kijkt u vanaf de 3de verdieping uit over het Surinameplein. Bel of mail van tevoren, dan laten we de portier weten dat u heeft gereserveerd.
Restoranje spreekt de taal van de horecaondernemer, zonder de belangen van hun nieuwbakken werknemer uit het oog te verliezen. We zoeken naar win-win-matches.
De horecabedrijven hoeven geen leerbedrijven te zijn!!! Horecavakopleidingen weten dat ze een schooluitvaller naar ons project mogen verwijzen. De ROC ’s maken daar gebruik van.

Geinteresseerd?

bel 06-16788853 of 06-30171287 of mail restoranje@balancebv.nl